Wie zijn wij?

Ambiance Royale is een huis dat gespecialiseerd is in de binnendecoratie in teak en metaal, in Scandinavische en industriële stijl, en ook in tuinmeubilair. 

U kunt bij ons terecht voor houten decoratie en binnenmeubilair in teak of eik voor een zeer goede prijs en van uitstekende kwaliteit en in verschillende stijlvoeringen: cottagecosy en Scandinavisch voor wie op zoek is naar een interieur met een cocooning en zen uitstraling.

We hebben ook hedendaagse decoratie, meubelen in natuurlijke of gebleekte teak en metaal, of in eik of metaal, kasten in teak met een Scandinavische zen uitstralingbuffetkasten in teak, bureaus in teakstoelen in teak, in stof en industrieel (ijzer), eetkamerkasten in teak, salontafels in teak en met een industriële uitstraling (metaal), eettafels in teak, goedgeprijsde eetkamers in teak, vitrinekasten in teak.

Bij ons vinden de liefhebbers van Scandinavische decoratie zeker hun gading.

Ontdek ook ons tuinmeubilair in teak, design of hedendaags, tafels en stoelen in teak, banken in teak en loungefauteuils in gevlochten rotan, zonnebanken in teak en gevlochten rotan.

Wij organiseren ook regelmatig privéverkopen op gestelde tijdstippen.

We verwelkomen u graag voor gepersonaliseerd decoratieadvies en delen graag onze passie met u.

 

 

Top